Батько Зеленського пояснив свої слова про біомасі в інтерв’ю “Країні”

Автор | 18.12.2019

Олександр Зеленський, батько президента Володимира Зеленського заявив, що не хотів образити українців словом “біомаса” в своєму інтерв’ю “Країні”. У коментарі він уточнив, що вжив це слово не у відношенні всіх українців.

“Я мав на увазі тільки тих куплених людей, які протестували під Офісом президента напередодні паризької зустрічі. А саме це слово в інтерв’ю я вжив на емоціях, і не хотів нікого образити”, – сказав “Країні” Зеленський-старший.

Нагадаємо, що в інтерв’ю, говорячи про зневірених у Володимирі Зеленском людей, батько президента заявив, що розчарування “тільки у тупих людей”: “Розумна людина зрозуміє, що Вова – чесна людина, і бажання він продемонстрував. Він затримався там з Путіним на півгодини, домовився за три зони. Про що ви говорите? Які люди розчаровані? Біомаса ця? Звичайно, якщо людина голодна, він у всьому президента буде звинувачувати. Країну довели до сказу”, – сказав він.

Також читайте про те, що Зеленський пішов за порадою батька і запропонував знизити ліміт з продажу землі в одні руки в 20 разів.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *