Facebook та eBay будуть карати продавців за нечесні відгуки про товари

Автор | 15.01.2020

Facebook та eBay обіцяють вжити заходів, щоб заборонити продаж товарів з фальшивими і вводять в оману відгуками на своїх сайтах. Про це повідомляє видання The Guardian.

За словами британського спостерігача Управління конкуренції та ринку, з компаніями вже підписані договори, що зобов’язують їх прийняти певні заходи щодо нечесних продавців. “Підроблені коментарі дійсно завдають шкоди і покупцям, і підприємцям. Ми раді, що Facebook та eBay роблять правильні речі, взявши на себе зобов’язання вирішити цю проблему і допомогти захистити свої сайти від повідомлень з фальшивими відгуками”, – зазначила виконавчий директор СМА Андреа Косчелли.

Обидві компанії зобов’язалися вжити заходів по блокуванню та запобігання появи такого контенту в майбутньому. Facebook погодився представити більш надійні системи для виявлення і видалення такого контенту, а eBay удосконалив свої існуючі фільтри, щоб краще ідентифікувати і блокувати списки для продажу або обміну онлайн-оглядами.

Також повідомляється, що минулого літа Facebook видалив 188 груп і закрив 24 аккаунта, а eBay заблокував 140 користувачів. Це сталося після зауваження СМА по розповсюдженню фейкових відгуків і товарів.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *