Гучна спецоперація на Закарпатті: затримано небезпечного злочинця (ВІДЕО)

Автор | 30.09.2020


Вчора, 29 вересня, співробітники Виноградівського відділення поліції затримали жителя районного центру.

За оперативною інформацією 44-річний чоловік займався збутом наркотичних засобів на території району. Затримання правоохоронці провели вдома у зловмисника, коли той саме збув чергову дозу наркотиків своєму клієнтові.

Слідчі поліції одразу ж провели санкціонований судом обшук у помешканні фігуранта злочину. В ході процесуальної дії вилучено речовини ззовні схожі на наркотичні, півтори сотні боєприпасів, дві тротилові шашки з детонатором, пластид та грошові кошти, ймовірно здобуті незаконним шляхом на продажі забороненого товару.

Окрім цього правоохоронці виявили й велику кількість побутової техніки, електроінструментів та мобільних телефонів, можливо крадених. В ході досудового розслідування працівники поліції встановлять походження вилучених речей та мету їх зберігання.

Тепер фігуранту окрім збуту наркотичних засобів (стаття 307 Кримінального кодексу України) слідчі інкримінують щей незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (стаття 263 Кримінального кодексу України). “Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідство у справі триває”, – підсумували у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *