Мама у відчаї: мукачівцю терміново потрібна допомога (ФОТО)

Автор | 18.10.2020

У соцмережі ФБ небайдужа жителька Мукачівщини просить допомогти зібрати кошти на лікування важкохворого жителя Закарпаття, інфомрує Перший

Татьяна Шипот звертається до всіх небайдужих:

“Хочу звернутися до Вас з проханням допомогти одній жінці Вікторії, яка вже не в змозі допомогти своєму синочку і плаче весь час. Йому потрібні препарати дорогі із- за кордону (фото додаю) і операція потрібна, лікарі наші в Ужгороді погодились зробити, але сам Вагус коштує 800 тис.грн. Зібрано 100 тис.

Прошу Вас, молю Вас, хлопчику лише 18 років і попереду все життя. В родині вже немає коштів, щоб купити ліки і чіп. Давайте разом відкриємо збір і допоможемо. Хто може допомогти з ліками дістати чи фінансово будь ласка!”

Мама Вікторія пише про сина:

“Мій син Лакатош Владислав Васильович народився 06.10.2002 року, нещодавно йому виповнилося 18 років.
Він хворіє на епілепсію з чотирічного віку. Діагноз Владіка – Криптогенна епілепсія із складними парціальними лобними нападами. Фармакорезистентність.

Донедавна ми могли контролювати судороги медикаментозно. Три місяці тому він потрапив у лікарню з статусними судорогами. Це був страшний час для нас: день-два відділення, тиждень – реанімація. І так три місяці, день у день. Від того часу ми не можемо зняти їх, вони і вдень і вночі.

Страшно бачити дитину в якої годинний напад не кінчається і ніхто не в змозі допомогти. Препарати проти судорог такі, як сібазон, викликають зворотню дію, єдина поміч – це реанімація, де вводять наркоз. Його вводили в штучну кому на 72 години, але і це не допомогло.

Нам рекомендовано встановлення так званого Вагусу, який може зменшити або зняти ці напади,тому, що введення наркозу не може бути безкінечно, рано чи пізно може відмовити печінка.

Але це не лікування, нам треба його вести на обстеження за кордон, де є краща діагностика, тому, що МРТ нічого не показує, треба більш детальне обстеження.

Обстеження дуже дороге, а в цьому стані ми навіть не можемо виїхати на обстеження, бо напади знімаються тільки тіопенталом (наркозом).
Нас із Мукачева з реанімації перевели в Ужгород в реанімацію. І вже в будь- який момент могла відказати печінка, у нас великі кошти пішли на лікування печінки, у реанімації під час коми підхватив запалення легенів, перевели в відділення, дістав запалення вен, рука була, як колода, тепер навіть не можна катетер поставити, воспаляється відразу. Ситуація у нас безвихідна.

29 вересня було 3 місяці як ми в лікарні.
Прошу всіх небайдужих людей допомогти моєму синочку!

Тел. мами: 0661591653 Вікторія.

Номер карти для термінового збору коштів 5168757357736240 Лакатош Вікторія Лакатош
8


Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *