Міфи і правда про ринопластики: розповідає пластичний хірург

Автор | 03.07.2020

Гармонійні риси обличчя – запорука впевненості в собі. На жаль, не кожна людина задоволений своїм відображенням у дзеркалі. Прагнення до досконалості вивело ринопластику – хірургічну пластику носа в топ найпопулярніших пластичних операцій. Незважаючи на високу затребуваність, вона досі овіяна міфами, які зупиняють майбутніх пацієнтів за крок від мрії. Ми рекомендуємо довіряти не подружкам, а професіоналам!

Пластичний хірург Світлана Работенко розповіла про особливості проведення ринопластики, а також розвіяла головні міфи про операції.

Міф 1: Ринопластика – це боляче

Корекція форми носа, безумовно, складне хірургічне втручання, що вимагає від пластичного хірурга вищої кваліфікації. Воно проводиться під загальним наркозом, тому пацієнт нічого не відчуває. Багато хто боїться, що після операції будуть больові відчуття. Але сучасні технології зводять їх до мінімуму, а також скорочують період відновлення. Наприклад, під час закритої ринопластики немає зовнішніх розрізів на шкірі, а хірург працює микропилами. В своїй практиці я використовую швейцарські мікропили Bien Air – золотий стандарт хірургії носа. Вони дозволяють зробити рівний, точний розпил з точністю до міліметра. Про застосування швейцарських микропил в естетичній ринопластики більш докладно можна дізнатися з відео.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *