“Минай” поступився “Маріуполю” через пенальті на останніх хвилинах

Автор | 17.10.2020

Підопічні Василя Кобіна не змогли протистояти команді Остапа Маркевича, пише Mukachevo.net.

“Минай” заявив про свій рішучий настрій на стартових хвилинах, але тоді ж проявилася різниця в класі між командами. Господарі тримали м’яч, атакували, а забити могли гості. Данило Сікан ефектно замикав подачу з флангу, потре влучив у поперечину. Надалі передачі з флангу та глибини у напрямку Сікана стали візитівкою “Маріуполя” в цьому поєдинку. У “Миная” ж чіткості не було, – повідомляє UA-Football.

Гра перейшла на половину поля господарів і відбувалась там до перерви майже постійно. Топалов добре бив зі штрафного, його партнер закручував м’яча у ворота прямо від кутового прапорця, а Бондренко акцентовано бив з меж штрафної площі після прострілу Кірюханцева. У “Миная” не було майже нічого: хтось не влучив по м’ячу під час метушні у володіннях Гальчука – ось і все надбання.

Другий тайм, як і перший, розпочався з активності господарів. Але тепер ця активність не була порожнім перекочуванням м’яча, а вилилась у цілком небезпечний момент. Данило Книш пройшов лівим флангом і, забравши м’яча під себе, пробив з прицілом під дальню стійку – повз ворота. Згодом на ударну позицію вийшов Шиндер (не забив), що змушувало нервувати Остапа Маркевича – ігрова перевага його команди не приносила дивідендів.

Допускали гості й помилки в плані контролю над м’ячем, після чого виникали контратаки у суперника. Одну з таких ледь не завершив Нурієв – удар Анатолія заблокували в останній момент.

“Маріуполь” розраховував в цьому матчі на перемогу – про це можна судити з огляду на активну гру гостей з м’ячем на чужій половині поля. Василя Кобіна нічийний рахунок також не задовольняв повністю, підтвердженням чому слугують ранні заміни. Ще в першому таймі з поля пішов Глагола, а в перерві – Кожанов й Голодюк. Хоча ці зміни покликані були найперше ущільнити командні дії в середині поля.

Це принесло який-не-який результат, бо після перерви “Минай” уже не виглядав безідейною командою. Атаки виникали доволі регулярно, хоча й “Маріуполь” не втрачав колишнього азарту. Проникаючі передачі з флангу постійно доставляли господарям неприємності, але вдалося відзахищатись без збоїв. Другий тайм, можна говорити, розвивався на три рахунки. Але на табло так і залишились нулі.

Допоки не пройшла чергова проникаюча атака гостей, в завершальній фазі якої був зароблений суперечливий пенальті. Кулаков проривався правим флангом, та Сніжко збив його з ніг. Проте чи у штрафній площі? Чи не до неї? “Маріуполю” повернулося за виїзд до Ковалівки? Так чи інакше, Бондаренко реалізував шанс й приніс гостям перемогу.

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *