На Мукачівщині визнано недійсним договір на ремонт дороги на понад 22 млн грн

Автор | 15.09.2021

Господарський суд Закарпатської області, задоволивши позовну заяву Мукачівської окружної прокуратури, визнав недійсним договір про закупівлю робіт із ремонту доріг на суму понад 22 млн грн державних коштів повідомляють на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

Встановлено, що орган державної влади провів відкриті торги з капітального ремонту автомобільної дороги місцевого значення на території Мукачівського району. Переможцем визнали одне з підприємств, з яким і укладено зазначений договір попри наявні порушення законодавства у сфері державних закупівель. Пропозиція учасника мала бути відхилена через невідповідність умовам тендерної документації замовника та вимогам Закону України «Про публічні закупівлі».

Вказані порушення прокурори встановили шляхом моніторингу вебпорталу «Prozorro» та в порядку господарського судочинства звернулася із вимогою визнати недійсним протокол про визначення переможця договору про закупівлю зазначених робіт і, відповідно, сам договір. Суд задоволив вимоги прокуратури в повному обсязі.

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *