На Закарпатті працівники критичної інфраструктури їздитимуть спецтраспортом

Автор | 08.03.2021

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков заявив, що у зв’язку з посиленням карантину будуть організовані спецрозвозки для працівників критичної інфраструктури.

“Згідно з розпорядженням райдержадміністраціям, виконавчим органам місцевих рад, керівникам відповідних медичних установ і автомобільним перевізникам пасажирів необхідно до 8:00 8 березня 2021р забезпечити укладання договорів із перевезення персоналу автобусними маршрутами спеціальних перевезень”, – повідомив Полосков.

Перевізники мають проінформувати Національну поліцію України про сформовані маршрути спецперевозок.

Закарпатська область віднесена до «червоної» зони епідемічної небезпеки в зв’язку з погіршенням ситуації із захворюваністю на COVID-19. Посилення карантину почне діяти з понеділка, 8 березня.

У Закарпатської області спостерігається погіршення ситуації з коронавірусом: останніми днями зростала кількість інфікованих та рівень завантаженості ліжок з киснем.

На території, де діє червона зона карантину, забороняється:

робота ресторанів і кафе;

робота розважальних закладів;

прийом відвідувачів суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торговельного та побутового обслуговування населення, крім супермаркетів і продовольчих магазинів;

діяльність непродовольчих ринків;

відвідування навчальних закладів незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних навчальних закладів та 1−4 класів закладів загальної середньої освіти.

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *