Один з найбільших лікувально-оздоровчих закладів України висловив підтримку політсилі «Рідне Закарпаття»

Автор | 18.10.2020

Санаторій «Сонячне Закарпаття», один з найбільших лікувально-оздоровчих (бальнеологічних) закладів України, висловив підтримку політичній партії «Рідне Закарпаття» на місцевих виборах 2020 року.

Про це стало відомо з офіційної сторінки санаторію у мережі Фейсбук:

«Санаторій «Сонячне Закарпаття» знаходиться у мальовничому куточку Карпат та відомий своєю лікувальною мінеральною водою «Поляна Квасова».

В складний час та напередодні важливих змін колектив нашої оздоровниці однозначно підтримує на місцевих виборах партію “Рідне Закарпаття” як таку, що має чітку стратегію розвитку нашої області, причому орієнтовану на розбудову саме рекреаційної, курортної галузі та туризму. Дуже важливим у цьому плані є намір посилити природоохоронні заходи, бо усе це сприятиме не тільки збереженню здорового довкілля, а й відновленню запасів мінеральних вод, які є одним із головних ресурсів нашого краю.

Сподіваємося, що партія “Рідне Закарпаття” становитиме більшість в обласній та місцевих радах і успішно впорається з виконанням стратегічної програми розвитку всієї області».

Політична партія «Рідне Закарпаття» щиро вдячна санаторію «Сонячне Закарпаття» за підтримку та турботу про здоров’я наших краян.

Закарпаття та Свалявщина обирають розвиток!

25 жовтня обирай своє, рідне!

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *