Путіну вже шукають наступника, і цим займається не він, – представник ГУР

Автор | 18.03.2023

Настрої в Кремлі стали похмурішими після рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі видати ордер на арешт президента росії Володимира Путіна. Там вже шукають наступника диктатору, але цим вже не займається він сам.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Мініістерства оборони Андрій Юсов в ефірі марафону “Єдині новини” на телеканалі “Ми-Україна”.

“Російські пропагандисти не вийшли зі своїми традиційними шоу, де обговорювали саме Гаагу, тому що сам факт обговорення цієї новини навіть для зазомбованого населення рф був би дивним і занадто тривожним “дзвінком”. Бо розповідати, що “спецоперація” йде за планом, а потім отримати розшук і припис до арешту від МКС – це навіть Соловйову і Скабєєвій буде важко ці речі поєднати між собою”, – пояснив представник розвідки.

Він також зазначив, що оточення Володимира Путіна звужується. Російський президент стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині своєї країни.

“Зокрема, у вежах Кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму Путіна. І так, вже мова йде про пошук наступника Путіна і шукає його вже не Путін”, – пояснив Юсов.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден назвав сильним кроком рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі видати ордер на арешт російського президента Володимира Путіна у зв’язку з тим, що рф чинить на території України.

Напередодні у п’ятницю, 17 березня, Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт російського президента Володимира Путіна. Також видано ордер на арешт уповноваженої президента росії з прав дитини Марії Олексіївни Львової-Бєлової.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *