Росіяни запустили по Києву понад 30 повітряних цілей: усі їх збила ППО

Автор | 02.06.2023

Російські війська завдали масованого ракетного удару по Києву вночі, 2 червня. Сили ППО знищили 33 повітряних цілей супротивника. Це вже шостий ракетний обстріл столиці за останні шість днів.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко та КМВА у Telegram.

За попередньою інформацією, у повітряному просторі над Києвом та навколо Києва силами та засобами протиповітряної оборони було виявлено та знищено понад 30 повітряних цілей різного типу.

“Терор Києва повітряними атаками триває. Навіжені терористи практично без пауз нападають на столицю. За останні 6 днів рашисти завдали вже 6-го повітряного удару по місту! І кожного разу ворог змінював зброю”, – заявив начальник КМВА Сергій Попко.

Також начальник КМВА додав, що інформація щодо руйнувань і потерпілих наразі відсутня.

Більшість цілей – близько 30 – було знищено на підльоті та в небі над Києвом.

“Попередньо. Цієї ночі ворог задіяв для ударів 15 крилатих ракет (тип уточнюється) та 18 іранських ударних БПЛА Shahed – усі ці повітряні цілі були знищені нашими захисниками. Інформація уточнюється”, – йдеться у зведенні Генштабу.

Близько 5 ранку мер Києва Віталій Кличко заявив, що після тривоги в Дарницькому районі столиці на дорозі виявили тліючі уламки ракети. Також у Подільському районі сталося загоряння травʼяного настилу внаслідок падіння уламків.

Як повідомляв “Ми-Україна”раніше, за недопуск людей до укриття у Києві затримали чотирьох осіб, серед них троє посадовців.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *