Сергій Шнуров став генеральним продюсером забороненого в Україні телеканалу RTVI

Автор | 30.06.2020

Фронмтен російської групи “Ленінград”, актор і телеведучий Сергій Шнуров став генеральним продюсером каналу RTVI. На новій посаді він буде працювати над “об’єднанням мільйонів російськомовних людей у всьому світі через загальний культурний концепт”.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

У RTVI відзначили, що спільна робота зі Шнуровим, сумарний охоплення особистого You-Tube-каналу якого перевищує 1,7 млрд переглядів, – важливий крок у розвитку каналу. Пропозиція музиканту зробив власник RTVI Мікаель Ісраелян.

“Ми вивчили кращі практики і прийняли рішення створити нову посаду, запропонувавши співпрацю саме Сергію, давно відомому як в Росії, так і за кордоном. Сергій часто відвідує країни з високою концентрацією російськомовного населення і відмінно розуміє менталітет живуть за кордоном. Ми впевнені, з приходом Сергія RTVI зможе знайти свою нову унікальну інтонацію і оригінальний контентний вигляд”, – прокоментував призначення Ісраелян.

У найближчих планах каналу – активний розвиток на Західному узбережжі США, а також посилення присутності в Грузії, Вірменії та Європі. Зараз RTVI мовить у 53 країнах світу, а загальний охоплення мультиплатформного медіа становить 225 млн.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *