Справа Гандзюк. Підозрюваного в організації вбивства затримали, ще 9 людей отримали підозри

Сьогодні силовики заявили, що завершили спецоперацію по припиненню діяльності злочинної організації, яка здійснювала в Херсонській області підпали і залякувала громадян. При цьому 9 громадянам повідомили про підозру. В тому числі і голові групи – колишньому помічнику нардепа Ігоря Павловському, обвинуваченого в організації вбивства Катерини Гандзюк. Павловського вже затримали.

Що стосується злочинної групи, то за даними Офісу генпрокурора, правоохоронці провели понад 30 обшуків, в ході яких вилучено вогнепальну зброю та інші речі.

“Повідомлено про підозру керівника злочинної організації, колишньому помічнику народного депутата України попередніх скликань. Він затриманий у порядку статті 208 КПК України”, – зазначають прокурори.

Павловський – колишній помічник нардепа 8-го скликання Миколи Паламарчука (фракція “Блоку Петра Порошенко”), його підозрюють в організації вбивства Гандзюк. ZN.UA з посиланням на високопоставлені джерела в правоохоронних органах повідомляє, що адвокати і лікарі Павловського намагаються захистити його від перевезення в Київ.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *