Терорист на мосту Метро, “слуги” хочуть міняти закон про мову, Зе і Байденгейт

Автор | 02.06.2020

“Мінування” мосту Метро: хто буде крайнім?

Найбільш резонансна столична новина вчорашнього дня – захоплення “мінером” мосту Метро, вже другий за останній рік. Причому, якщо в перший раз все виглядало як трагедія (оскільки у “мінера” було зброя), то тепер все нагадувало фарс, оскільки “терорист” не мав ні міни, ні зброї. Та і сама мета “мінування” залишилася незрозумілою.

Звичайно, не можна виключати, що мета була зовсім не у “мінера”, а у тих, хто міг організувати цей фарс, – приміром, заради того, щоб показати ефективність Нацполиции і, відповідно, ефективність міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, над яким згустилися хмари після зґвалтування в Кагарлику.

Однак навряд чи ця версія відповідає дійсності, оскільки перекритий на півдня міст, провокує пробки, не є чинником, здатним додати популярності хоч комусь. Та й сам факт другого “мінування” місця Метро за рік будуть використовувати скоріше як аргумент проти Авакова, а не за нього.

Тим більше, всі ми пам’ятаємо, як попереднього “мінера” перетворили ледь не у героя після того, як з’ясувалося, що він є учасником АТО.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *