Трамп заявив, що у вівторок його заарештують, – CNN

Автор | 18.03.2023

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що очікує на арешт у зв’язку з розслідуванням окружним прокурором Манхеттена наступного тижня. Він закликав до протестів у зв’язку з цим.

Про це повідомляє американський телеканалі CNN. Як зазначається, у пості в соціальних мережах Трамп, маючи на увазі себе, сказав, що “провідного кандидата від Республіканської партії та колишнього президента Сполучених Штатів буде заарештовано у вівторок наступного тижня”.

“Протестуйте, поверніть нашу націю”, – написав американський екс-президент.

Трамп не повідомив подробиць щодо того, чому він очікує на висування звинувачень проти нього. Проте його команда юристів очікувала, що це станеться незабаром, і негласно готувалася до наступних кроків. Очікується, що колишній президент з’явиться на Манхеттені після пред’явлення офіційних звинувачень і висловить зацікавленість у виступі з промовою. Однак, чи він це зробить – ще невідомо.

За словами джерела телеканалу, який знайомий зі словами Трампа, колишній президент приватно поскаржився, що він вважає, що проти нього висунуть звинувачення лише з одної причини. Він думає, що окружний прокурор Манхеттена Елвін Брегг “ненавидить його”.

Деякі радники Трампа приватно сказали його не закликати до протестів. Вони стурбовані тим, що на вулицях Манхеттена може статися масовий протест, який вийде з-під контролю. Він може нагадати атаку на Капітолій США 6 січня 2021 року.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, 45-й президент США Дональд Трамп укотре наголосив , що у разі обрання президентом зможе врегулювати російсько-український конфлікт за одну добу. Що саме він збирається зробити в разі переобрання, Трамп не сказав. Оприлюднення плану нібито позбавить його можливості реалізувати задумане.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *