У Бразилії посеред вулиці впав гелікоптер: є жертви

Автор | 18.03.2023

У п’ятницю, 17 березня, на одній з вулиць Сан-Паулу в Бразилії розбився гелікоптер. Наразі вже відомо про чотирьох загиблих людей.

Про це повідомило видання Xinhua. При цьому бразильська пожежна служба повідомила, що гвинтокрил розбився на одній з вулиць Сан-Паулу. Це найбільший мегаполіс Південної Америки.

Пожежна служба, яка є частиною військової поліції штату Сан-Паулу, також повідомила, що внаслідок аварії постраждали дев’ять автомобілів і що вона ще  “очікує додаткової інформації”. Також загинули чотири людини

Водночас, за даними місцевих ЗМІ, вертоліт класифікували як Robinson R44 Raven II. Ймовірно, що він належав компанії авіатаксі.

Згідно з даними Бразильської асоціації пілотів вертольотів, у Сан-Паулу зареєстровано 411 приватних гелікоптерів із 2200 щоденними рейсами за даними 2021 року.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, в Італії під час тренувань біля Рима зіштовхнулися два військових літаки. При цьому обидва пілоти загинули. Як зазначається, підполковник Джузеппе Сіпріано та майор Марко Менегелло загинули на борту двох навчальних літаків Siai Marchetti S-208. Причини аварії з’ясовуються. Прокуратура Тіволі відкриває розслідування. Чотири невеликі гвинтові літаки виконували тренувальний політ і виконували маневри, коли два з них зіштовхнулися та втратили керування. Один із літаків впав у полі за містом, а другий між будинками на автомобіль.

Також у Бєлгородській області у рф вранці в четвер, 23 лютого, впав літак російського оборонного відомства. За попередніми даним, йдеться про штурмовик Су-25.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *