У Будапешті просто на вулиці закарпатець зарізав закарпатця (ВІДЕО)

Автор | 19.01.2022

Поліція Будапешту затримала людину, яку підозрюють у вбивстві 39-річного чоловіка в 16-му районі угорської столиці. До розшуків було залучено 20 слідчих.

Трагедія сталася у неділю у тихому спальному районі. Загиблий, Шандор Н. кілька років тому разом із дружиною та двома доньками переїхав із Закарпаття. Родина мешкає у квартирі на першому поверсі одного з будинків, пише telex.hu, передає Mukachevo.net

Чоловіка, які стікав кров’ю, знайшов один з перехожих. А потім викликав поліцію. Потерпілий перебував у шоковому стані. Лікарі швидкої допомоги доставили його до лікарні, де він незабаром помер.

«Я спіймав грабіжника, а мене зарізали», — усе, що чоловік зміг сказати поліції. Згодом було переглянуто запис камери спостереження, що дозволило визначити, куди попрямував нападник.
Згодом, завдяки фотокопіям, місцеві жителі впізнали розшукувану особу. Також один з його колишніх колег повідомив, що чоловік не вийшов на роботу, що викликало ще більшу підозру.

Правоохоронці доставили ймовірного вбивцю до відділку поліції, де чоловік почав плакати і зробив детальне зізнання.

Підозрюваний розповів, що він не хотів нікого вбивати. Нібито випадково забрів у цей двір, оскільки шукав туалет. Утім свідки стверджують, що бачили як чоловік приглядався до припаркованих автівок і намагався їх відкрити.

Затриманий стверджує, що злякався коли до нього підбіг чоловік і вихопив ніж для самооборони. Утім удар виявився смертельним – прямо в серце. Ніж він сховав, а згодом показав схованку поліції.

Підозрюваний народився в Україні, працював муляром і кілька років тому отримав громадянство Угорщини. Також з’ясувалося, що щодо нього відкрито справу за підробку документів. Наразі подробиці не уточнюються.

За дивних обставин і жертва і нападник родом із Закарпаття, обидва народилися у 1982 році, у населених пунктах, що знаходяться за 8 км один від одного, і працювали мулярами в Угорщині. Однак за даними поліції ніколи не були знайомі.

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *