У “Оппоплатформе” прокоментували обшук в офісі у Медведчука

Автор | 04.12.2019

В “Опозиційній платформі – за життя” прокоментували стеження за їх народними депутатами і обшуки в адміністратора. В партії заявляють, що “силовики Зеленського” перейшли до активних дій проти опозиції. Заяву опублікувала прес-служба політсили.

Заявляється, що влада використовує СБУ для переслідування народних депутатів за політичними мотивами, тим самим здійснюючи моральний терор щодо опозиції. “Не викликає сумніву, що дії СБУ мають під собою виключно політичне підґрунтя”, – наголошується в заяві політсили.

“Через кілька днів після порушення Державним бюро розслідувань кримінальної справи стосовно співробітників СБУ за фактами незаконного стеження за депутатами від партії “Опозиційна платформа – За життя” та незаконного проведення оперативно-слідчих заходів щодо них, у будинку, в якому знаходяться приймальні шести депутатів від цієї політичної сили, в тому числі голови Політради партії, народного депутата Віктора Медведчука, народних депутатів Тараса Козака, Німченка Василя, Юрія Загороднього, Віктора Чорного, Олександра Колтуновича, був проведений обшук.

Формальною причиною названі слідчі дії стосовно “Шторму” – організації, яка офіційно забезпечує охорону офісу і народних депутатів партії.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *