У Румунії локомотив врізався в пасажирський вагон: є жертви

Автор | 26.03.2023

У місті Галац в Румунії сталася аварія на залізниці – локомотив врізався в пасажирський вагон, в результаті чого одна людина загинула і троє постраждали. Про це пише Stiripesurse.

Інцидент стався, коли на вокзалі локомотив приєднувався до поїзда Regio 7576. Він врізався у перший вагон, внаслідок чого той відкотився на 80 метрів. В аварії постраждали чотири людини: механік, машиніст, керівник потяга та пасажир. Згодом стало відомо, що машиніст (це була жінка 53 років), помер у лікарні.

Внаслідок удару локомотив і вагон поїзда зазнали ушкоджень. За даними місцевої залізничної поліції, аварія сталася через несправність гальмівної системи локомотива.

Як повідомляли “Ми-Україна”, у Греції зіткнулися два потяги – пасажирський та вантажний. В результаті загинуло щонайменше 32 людей. Згодом стало відомо, що кількість загиблих в аварії зросла до 57 людей, ще 48 постраждалих знаходяться в лікарнях під наглядом медиків. 

Після аварії у Греції почалися масов протести. Так, у Афінах біля будівлі грецької залізничної компанії Hellenic Train відбулися сутички між демонстрантами та поліцією

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *