В Ужгороді членам виборчих дільниць роздали засоби захисту та антисептики (ВІДЕО)

Автор | 21.11.2020

Антисептики та засоби захисту роздали сьогодні членам виборчих дільниць в Ужгороді для роботи під час повторного голосування. Про це розповіла членкиня міської територіальної виборчої комісії Єлізавета Арендаш.

За її словами, на частині дільниць також встановили додаткові кабінки.
“Отримали захисні костюми, антисептики, маски, рукавички, захисне скло на обличчя – все отримали”, — сказала секретарка дільниці, яка розташована в третій школі в Ужгороді. Ольга Миронова прийшла до ПАДІЮНу, щоб забрати засоби захисту.

Засоби захисту роздають членам ужгородських ДВК напередодні повторного голосування

На їхній дільниці зареєстровані понад 1200 виборців. За словами Ольги Миронової, завтра зберігатимуть дистанцію, виборцям мірятимуть температуру.

На дільниці в 19-й школі, де майже 2 тисячі виборців, приміщення, де триватиме голосування, будуть провітрювати щодві години, — розповіла голова комісії Олександра Кіщак.

“Буде дезінфекція кабінок і виборчої зали. Щодві години члени дільничної комісії будуть змінювати маски та рукавички. Розмітку для дотримання дистанції на своїй дільниці ми вже зробили”, — сказала жінка.

Засоби захисту отримають в переддень виборів усі 69 дільниць, розповіла членкиня міської територіальної комісії Єлізавета Арендаш

Джерело: Суспільне Закарпаття

Більше в сюжеті Суспільного ?

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *