В Ужгороді до Дня молоді відбулося свято для дітей (ФОТО)

Автор | 15.08.2022

Велике спортивне свято до Дня молоді, у якому взяли участь близько 250 юних спортсменів та спортсменок, відбулося у суботу, 13 серпня, на стадіоні «Автомобіліст» в Ужгороді, інформує Ужгородська міська рада.

Вихованці ДЮСШ №1 змагалися у стрибках у довжину, провели показові виступи із бойового самбо, дзюдо, футболу.

Легкоатлети визначали кращих у секторі стрибків у довжину. Серед дівчат 2010 р.н. та молодші перемогу здобула Анна Сухова з результатом 4,31 м, другою стала Таміла Неймет (4,17 м), третя – Поліна Неймет (4,11 м); серед дівчат 2007-2008 р.н. перемогла Олександра Балог із результатом 4,60 м, на другому місці – Вікторія Агабалаєва (4,59 м), на третьому – Аліна Маріонда (4,12 м).

Серед юнаків 2010 р.н. та молодших перемогу святкував Даниїл Лебідь. Його результат – 4,85 м. На другу сходинку п’єдесталу піднявся Андрій Федорович (4,74 м), третім став Денис Микуляк (4,05 м). Серед юнаків 2007-2008 р.н. Владислав Сірко з результатом 4,90 м став переможцем, а його другий суперник став срібним призером (3,71 м).

У футбольному турнірі серед команд мікрорайонів міста взяли участь 11 команд: «Флоріда», «Афганець», «Проспект-Junior», «Шахта», «Orbitta», «Пікниця», «Paradise», «Флоріда-2», «Тельмана», «All Cash» та «Афганець-2».

У першому матчі півфінальної стадії «Проспект-Junior» не залишив жодних шансів ромській команді «Тельмана» (мікрорайон Радванка), перемігши з рахунком 6:0. В іншому двобої «Paradise» на досвіді здолав команду «Афганець» – 6:1.

У матчі за 3-є місце «Афганець» переміг «Тельмана» у серії післяматчевих пенальті – 2:1.

Фінальний поєдинок тримав інтригу до останньої хвилини матчу, у якому крапку поставила команда «Проспект-Junior». Проспектівці зуміли «дотиснути» «Paradise» і здобути перемогу з рахунком 2:1 та стати переможцями турніру.

Також оргкомітет визначив кращих у номінаціях:

воротар – Станіслав Бойко («Проспект-Junior»)

бомбардир – Юрій Заяць («Проспект-Junior»)

гравець – Олександр Кіш («Paradise»).

Усі команди-призери нагородили почесними кубками та дипломами, гравців – грамотами та медалями різного ґатунку, номінантів – статуетками від управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, яке й організувало турнір (начальник – Ольга Василиндра).

Спортсмени команди-переможця «Проспект-Junior» отримали футболки з логотипом Ужгорода та футбольний м’яч. Окремими цінними призами відзначили арбітрів змагань – Федора Дувалку та Сергія Головачка.

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *