В Ужгороді розкрили дві крадіжки, скоєні впродовж дня

Автор | 15.08.2022

Співробітники поліції обласного центру за кілька годин розшукали зловмисників, які скоїли два злочини в Ужгороді. Викрадені велосипед, а також аптечну продукцію вилучили. Обидвох ужгородців затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За фактами відкрито кримінальні провадження, повідомляють на сайті Національної поліції.

Вчора, 14 серпня, близько 15:00, до працівників поліції Ужгорода звернулася 28-річна місцева мешканка. Дівчина повідомила, що залишила свій велосипед на узбіччі вулиці Фединця, поблизу однієї з крамниць, а згодом виявила, що транспортний засіб вкрали.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника: найближчі камери відеоспостереження зафіксували причетного до злочину 26-річного ужгородця. Співробітники кримінальної поліції швидко розшукали чоловіка та вилучили в нього викрадений велосипед.

Кількома годинами пізніше ужгородські поліцейські розкрили ще один майновий злочин. Ідеться про крадіжку косметичних засобів з аптеки. За словами заявниці, провізора аптеки, один із відвідувачів аптеки скористався тим, що вона на кілька хвилин відволіклася, — і викрав товару майже на 2000 гривень.

Впродовж лічених годин поліцейські розшукали причетного до злочину 42-річного ужгородця. Речові докази працівники поліції теж вилучили.

Обох зловмисників поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо також, що обидва ужгородці нещодавно були фігурантами майнових злочинів: один із зловмисників був випущений під заставу, а інший підлягав домашньому арешту.

Наразі за фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Кожному з чоловіків загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідство у справах триває.

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *