В Ужгороді відбувся концерт до Дня матері від вихованців ужгородської музичної школи

Автор | 14.05.2022

Традиційним концертом до Дня матері вітали сьогодні ужгородців та гостей нашого міста вихованці Ужгородської музичної школи №1 імені П.І.Чайковського.
Щирі посмішки, натхненні мелодії дарували своїм матусям не тільки учні школи, а й діти із Києва, Ірпіня, Бучі, Харкова, які не з власної волі опинилися у нашому гостинному місті.

Викладачі музичної школи, розповіла директорка закладу Олена Охрим, на волонтерських засадах працюють із понад 60 талановитими дітьми-переселенцями, які прагнуть вдосконалювати свою майстерність заради свого майбутнього та майбутнього України.

Тож сьогодні разом із ужгородськими школярами виступили Гліб Столітній, Ніколь і Мікелла Нємчік, Іванна та Богдана Філатови із Києва, Маргарита Овчіннікова з Харкова, Дар’я Прокопенко з Бучі, Ангеліна Мітряну з Ірпіня.

Слід зазначити, що сьогоднішній концерт, як той, що провели в ужгородській музичній школі напередодні, відбувся на підтримку наших воїнів-захисників. Усі зібрані кошти передали Руху підтримки закарпатських військових.

Ужгородська міська рада

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *