Вдова загиблого капітана літака МАУ: “Я зібрала більше 70 довідок і це ще не все, щоб отримати виплати на дітей від держави”

Автор | 14.02.2020

Через три дні, 17 лютого, в Борисполі відбудеться укладання фундаменту для меморіалу загиблого в Ірані екіпажу лайнера МАУ. Родичі вже отримали запрошення від авіакомпанії. Про це “Країні” повідомила вдова загиблого командира екіпажу Катерина Гапоненко, яка сподівається, що МАУ буде допомагати надалі.

“Як я зрозуміла МАУ і держава окремо працюють, тому що авіакомпанія збирається виплачувати суму, що дорівнює середній заробітній платі мого чоловіка. Точних цифр назвати не можу, так як вони у кожних різні”, – говорить Гапоненко.

За словами вдови, зараз вона не може влаштуватися на роботу, тому що, для отримання пільг та виплат на дітей, їй потрібно залишатися безробітної. У минулому вдова загиблого командира працювала в компанії “Vodafone” у відділі звернення громадян і вона сподівається, що незабаром туди повернеться.

“Я не сподіваюся на державу, якщо чесно. Вони виплатили в січні за 200 000 гривень і все. Зараз я збираю довідки, щоб одержувати виплати на дітей. Зібрала вже більше 70-ти довідок і це ще не кінець. Кожен день ходжу як на роботу за цими довідками. Якщо мене не добила смерть чоловіка, то відчуваю, що зламає система”, – поділилася з нами Катерина Гапоненко.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *