Володимир Зеленський особисто фінансує відновлення реабілітаційного центру в Бородянці, – Лапутіна

Автор | 26.03.2023

Президент України Володимир Зеленський перераховує кошти зі своїх міжнародних премій, щоб допомогти відновити реабілітаційний центр в Бородянці. Про це розповіла в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” на каналі “Ми-Україна” розповіла міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

“Ми дуже сподіваємося на відновлення нашого реабілітаційного центру в Бородянці. Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за підтримку цього проекту. Він особисто перераховує кошти зі своїх міжнародних премій на відновлення нашого центру. Маємо вже концепт, є вже у нас відповідний проект, пройшли тендери. Сподіваюся, що наш психологічний центр відновиться”, – зазначила Лапутіна.

Також вона наголосила, що психологи, які працюють в цьому центрі, вони не припинили надавати психологічну допомогу навіть в період окупації .

“Вони набули досвіду кризової психологічної підтримки, якої зараз немає в світі”, – додала Лапутіна.

Як повідомляли “Ми-Україна”, потреби України у реконструкції та відновленні зросли до 411 мільярдів доларів, трохи більше ніж через рік після повномасштабного вторгнення росії. такі дані оприлюднив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *