Євробачення-2020 можуть перенести через коронавіруса

Автор | 26.02.2020

Не виключено, що пісенний конкурс “Євробачення-2020” можуть перенести через епідемію коронавіруса. Таку думку висловив провідний нідерландський вірусолог Аб Остерхаус. Про це повідомляється на сторінці “Євробачення Україна” в соцмережі.

“Потрібно розглядати і таке, що конкурс може не відбутися. Проте все залежить від того, наскільки сильною буде епідемія коронавіруса безпосередньо перед Євробаченням. Хоча ми можемо встигнути перемогти вірус, як це було з SARS 2003”, – процитували у соцмережі нідерландської вірусолога.

Також у повідомленні йдеться, що у Європейського Мовного Союзу завжди є запасні варіанти на випадок позаштатних ситуацій (природна катастрофа або терористичний акт).

“Можливо буде введено обмеження по кількості відвідувачів шоу, чи воно відбудеться на порожній арені або в окремій телевізійної студії. Як би те ні було, не варто передчасно говорити про можливі проблеми з проведенням “Євробачення – 2020″. Організатори та представники EBU ретельно моніторять поточну ситуацію з поширенням коронавіруса”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Євробачення-2020 пройде в Нідерландах – на батьківщині переміг у минулому році виконавця Дункана Лоуренса. Містом проведення обрали Роттердам. Півфінали заплановані на 12 і 14 травня, а головний трофей розіграють 16 травня.

 

Раніше “Країна” писала про те, що букмекери опустили Україну на 22 місце після перемоги групи Go-A у фіналі Нацвідбору.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *