Закон проти злодіїв у законі вигідний кримінальному авторитету Андрію Тижні – Аброськін

Автор | 04.12.2019

Прийняття закону про “злочинних співтовариствах”, більш відомого як закон “про злодіїв у законі”, може бути на руку як мінімум одному з впливових вітчизняних лідерів кримінального світу – Андрію Недзельському по кличці Тиждень.

Про це “Країні” розповів колишній заступник голови Нацполиции, нині ректор Одеської академії МВС В’ячеслав Аброськін.

“Якщо приймуть закон, то всім злодіям доведеться виїжджати з України. Інакше сядуть надовго. А Тиждень, у якого статус “злодія” поставлено під сумнів у результаті його нещодавнього побиття, в цьому випадку зможе залишитися. На правах впливового бізнесмена”. І як і раніше зможе впливати на кримінальну ситуацію в країні за рахунок широких зв’язків у політиці і бізнесі. Звичайно, є інформація, що він збирається підтверджувати титул “злодія”, але для цього потрібно організовувати сходку авторитетних злодіїв, фінансувати їх приїзд в потрібне місце. Ціна питання навіть не один мільйон доларів”, – сказав Аброськін в коментарі “Країні”.

Повну версію матеріалу про те, як закон проти злодіїв у законі перекроїть кримінальну карту України читайте в матеріалі “Країни” “Не понять”.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *