ЗСУ можуть перемогти до Різдва, — The Times

Автор | 08.10.2022

Більш ніж значні успіхи ЗСУ під час контрнаступальних операцій дають надію Заходу, що війна в Україні при збігу обставин може закінчитися до католицького Різдва — The Times.

Якщо прогрес продовжиться, сили президента Путіна будуть витіснені з Донбасу назад до Росії до кінця року, повідомило видання з посиланням на високопосадовця в британському уряді.

Дані британської розвідки:

Після постійних невдач росії на полі бою протягом останніх двох тижнів все більше різних гравців російської системи об’єдналися в критиці керівництва російського МО.

Серед критиків – чеченський лідер рамзан кадиров, власник приватної військової компанії Вагнер євген пригожин, офіційні телеведучі, поп-зірки та спільнота ультранаціоналістичних військових блогерів.

кадиров і пригожин, ймовірно, сприймаються як неофіційні особи, керівники «провоєнного» блоку, чия критика ґрунтується на аргументах щодо більшої прихильності держави та готовності до ескалації.
Імовірно, обидва досягають певної довіри завдяки значній дислокації бойових підрозділів Чечні та Вагнера на землі.

Критика залишається зосередженою на вищому військовому командуванні, а не на вищому політичному керівництві, але вона дійсно відображає тенденцію публічного висловлення незгоди проти російського істеблішменту, яку принаймні частково терплять і яку, ймовірно, буде важко повернути назад.

Категорія: world

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *